Zásady cookies (EU)

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 7. února 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky https://www.progresusinvest.cz/ (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.Na našich webových stránkách využíváme dva druhy cookies, tzv. dočasné (relační) a trvalé (permanentní).

Dočasné cookies se ukládají do Vašeho prohlížeče jen do doby, než ukončíte práci s prohlížečem. Po zavření. Prohlížeče nebo webové stránky se tyto cookies automaticky smažou. Tyto cookies jsou pro řádnou funkčnost našich webových stránek a přidružených aplikací nezbytné.

Trvalé cookies můžeme využívat pro jednodušší a pohodlnější orientaci na našich webových stránkách. Tyto cookies soubory zůstávají v úložišti Vašeho prohlížeče delší dobu a nejsou automaticky vymazány poté, co zavřete prohlížeč. Délka období, po které jsou permanentní cookies v prohlížeči uloženy, závisí na zvoleném nastavení internetového prohlížeče.

Naše webové stránky mohou používat cookies první strany, což jsou cookies soubory, které se ukládají při navštívení webové stránky. Tyto cookies může číst pouze daná internetová stránka. Kromě toho naše internetové stránky využívají také různé externí služby, které ukládají vlastní soubory cookies, jedná se o tzv. cookies třetích stran, jejichž bližší využití je uvedeno v čl. 6 těchto zásad.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

5.4 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Facebook pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook se nachází ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

Divi (Elegant Themes)

Functional

Usage

We use Divi (Elegant Themes) for website design. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Functional

Name
Expiration
session
Function

Miscellaneous

Purpose pending investigation

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Purpose pending investigation

Name
WP_DATA_USER_3
Expiration
Function
Name
LS_visitCount
Expiration
Function
Name
LS_chatLeftOpen
Expiration
Function
Name
_grecaptcha
Expiration
Function
Name
ls_connectionId
Expiration
Function
Name
cmplz_consented_services
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_policy_id
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_marketing
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_statistics
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_preferences
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_functional
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_banner-status
Expiration
365 days
Function
Name
burst_uid
Expiration
Function

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasuZásady cookies jste načetli bez podpory javascriptu. Na AMP můžete použít tlačítko Spravovat souhlas ve spodní části stránky.

Načetli jste zásady souborů cookie bez podpory javascriptu.
Na AMP můžete použít tlačítko pro správu souhlasu ve spodní části stránky.

8. Vaše práva v souvislosti s osobními údaji

V souvislosti se svými osobními údaji máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovávány.

Právo na přístup: Máte právo na přístup ke svým osobním údajům, které jsou nám známé.
Právo na opravu: Máte právo kdykoli si své osobní údaje doplnit, opravit, vymazat nebo zablokovat.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje vymazat.
Právo na přenositelnost údajů: máte právo požadovat od správce všechny své osobní údaje a předat je v celém rozsahu jinému správci.
Právo vznést námitku: můžete vznést námitku proti zpracování vašich údajů. Toto dodržujeme, pokud neexistují oprávněné důvody pro zpracování.
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje v dolní části těchto Zásad používání souborů cookie. Pokud máte stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom od vás slyšeli, ale máte také právo podat stížnost dozorovému úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

K automatickému nebo ručnímu odstranění souborů cookie můžete použít svůj internetový prohlížeč. Můžete také určit, že určité soubory cookie nelze umístit. Další možností je změnit nastavení vašeho internetového prohlížeče tak, abyste obdrželi zprávu při každém umístění cookie. Další informace o těchto možnostech naleznete v pokynech v části Nápověda vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že naše webové stránky nemusí fungovat správně, pokud jsou zakázány všechny soubory cookie. Pokud cookies ve svém prohlížeči vymažete, budou umístěny znovu po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontakt

Máte-li dotazy a/nebo komentáře k našim Zásadám používání souborů cookie a tomuto prohlášení, kontaktujte nás pomocí následujících kontaktních údajů:

PROGRESUS RD Rýmařov a.s.
U Sluncové 666/12a, 186 00 Praha 
Česká republika

web: www.progresusinvest.cz
e-mail investice@progresusinvest.cz

Tyto zásady používání souborů cookie byly synchronizovány s cookiedatabase.org.
29. 6. 2022